JE HUID VERZORGEN

DE FORMULE VOOR EEN GAVE HUID

Altijd al willen weten hoe de ingrediënten van je huidverzorgingsproducten precies werken? Als je weet welke ingrediënten je nodig hebt, krijg je sneller een gave en stralende huid.

The science of looking awesome!

Aloë Vera - De plant aloë bevat een gel die veelvuldig wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten. Het is een verzachtend middel dat de huid kan verkoelen, kalmeren, verzachten en herstellen. StayClear Gel Wash bevat aloë om de huid koel en rustig te houden. Gebruik het bij je dagelijkse huidreiniging.

Vetvrij - Vraag je je wel eens af waarom sommige producten vetvrij zijn? Dit betekent dat het product geen olie of vergelijkbare stoffen bevat. Vetvrije producten laten geen vetresten achter. Daardoor blijft je huid gaaf en mooi. Gebruik CLEARASIL STAYCLEAR™ Gel Wash voor een vetvrije gezichtsreiniging die alle bacteriën verwijdert, zonder je huid uit te drogen.

Actief zuiveren – Als je een product wil voor een zuivere huid met net dat beetje extra, kijk dan welk actief bestanddeel bij jouw huid past.

Salicylzuur - Salicylzuur is een actief bestanddeel van producten tegen puistjes. Het bestrijdt puistjes en concentreert zich in de huid en de haarzakjes. Daar blijft het zelfs na een spoelbeurt zitten om puistjes te genezen en nieuwe puistjes te voorkomen.

Voed Je Huid

 

Voed Je Huid

Gezonde dingen zijn goed voor je huid. Hier zie je wat er zoal op het menu staat. meer

Ingrediënten Voor Je ...

 

Ingrediënten Voor Je ...

Altijd al willen weten hoe de ingrediënten van je huidverzorgingsproducten precies werken? meer

Skin Talk

 

Skin Talk

Ga onderhuids met deze uitgebreide uitleg over je huid. meer